Over ons.

Wij zijn digital content producers een nieuw ras tekstschrijvers dat online marketing combineert met messcherpe content creatie.

Laat je jouw online teksten schrijven door ons, dan gaat ons hart sneller kloppen. Ons brein wordt vele malen actiever waardoor de creatieve energie écht vrij spel heeft.

Schrijvende kracht noemen we dat. 

Content Producers

content producer robin kroon tekstschrijver

Robin Kroon

De vent achter je content. Copywriter en online marketeer. Werkte voor een bureau en verschillende internationale corporates. Jouw website vindbaar maken met verfrissende inhoudelijke blogs en webteksten geeft hem een kick. Gelooft dat een goede kop het halve werk is in copywriting.  

content producer lars wendel copywriter

Lars Wendel

Creatief content strateeg en ondersteunende kracht bij Content Producer. Werkte jarenlang voor creatieve bureaus en grote verzekeraars. Inhoudelijk sterk en een bliksemsnelle tekstschrijver. Lars schept structuur in je materie, hij maakt zaken graag ‘ongewikkelder’ dan ze zijn. 

content-producer-tekstschrijver

Schrijvende kracht

Ken je dat gevoel? De ‘flow’. Je wordt warmer, bent extreem gefocust, je vergeet alles en iedereen om je heen en stelt jezelf in staat tot topwerk.

Dat is wat jouw teksten met ons doen.

Het manifesteert zich door het schrijven van inhoudelijke blogs, whitepapers, webcopy, SEO-tekst en knallende videoscripts die jouw doelgroep beraken.

Grote kans dat jij niet diezelfde energie krijgt van het schrijven van teksten. We nemen het graag van je over. Benieuwd wat dat kost?                                                                                                                                                                                                                                                               

De vent achter de content

content producer robin kroon tekstschrijver

“Een studie Journalistiek zette bijna 15 jaar geleden de punten achter mijn open zinnen. Schrijven bracht me altijd al een bepaalde focus. Ik kon er in opgaan, dat moest ik achtervolgen.

Onderzoeken, interviewen, schrijven. Verhalen maken over échte dingen. Mensen verbluffen met taal en ze onbewust mee laten gaan in je verhaal. Tot op de dag van vandaag is het nog steeds iets waar mijn hart sneller van gaat kloppen. De schrijvende kracht is onderdeel van me geworden.

Met de kennis die ik de afgelopen jaren oppikte, is het nu mijn missie om jouw onderneming te helpen als Content Producer. Dat doe ik samen met ondersteunende kracht, Lars Wendel, freelance copywriter bij ‘Ongewikkeld’.

Onze dienstverlening is – net als onze naam – simpel en to the point: we maken je zichtbaarder en vindbaarder met spot-on webteksten en copywriting tegen heldere tarieven.

Benieuwd hoe we dat samen aanpakken? We bewijzen graag onze kracht.”

Klaar voor een eerste krachtmeting?

We schrijven je eerste online opdracht t.w.v. 75 euro gratis zodat jij kan bepalen of we een match zijn